Marknadens bästa tjänster till marknadens bästa pris

Vi på Dital ger företag tillgång till de absolut bästa tjänsterna inom allt från mobiltelefoni till växlar och bredband. Alltid med oslagbar täckning, abonnemang skräddarsydda efter företagets behov och personlig service – oavsett hur många ni är. Vårt val av samarbetspartner är en viktig del i det, därför väljer alltid Telia. Det är nämligen den mobiloperatören med längs erfarenhet av att leverera mobila och fasta kommunikationstjänster, vilket gör att vi kan alltid kan garantera kvalitet och trygghet till våra kunder.

Mobiltelefoni

Vi har ett brett urval av mobiltelefonitjänster, men oavsett vad du väljer ingår det alltid obegränsat antal sms, mms och samtal inom Sverige och EU. Våra abonnemang är givetvis 5G-redo och surfmängden anpassar vi efter företagets behov, där ni bara betalar för det ni behöver använda.
Läs mer

Mobilt bredband

Det ska kvitta om du sitter på kontoret eller är på resande fot. Vi erbjuder ett mobilt bredband som fungerar i hela landet och låter dig jobba precis där du vill.
Läs mer

Mobila växlar

Vi erbjuder Telias cloud-baserade växellösning, Telia Touchpoint, som fungerar lika bra oavsett om ni är två eller hundra anställda. Priset anpassas efter antalet användare och tjänsten är skalbar för att passa olika behov. Den är dessutom smidig, ärbar och enkel att konfigurera.
Läs mer

Fast bredband

En fast bredbandsuppkoppling är fortfarande det mest stabila alternativet för de flesta företag. Hastigheten anpassas efter ditt behov och antalet uppkopplade medarbetare, och ni betalar aldrig för något ni inte behöver. Personlig service och support ingår, och om du vill ha hjälp med installationen? Då ordnar vi en tekniker!
Läs mer

Smart hårdvara

Vi kan förse ditt företag med allt från mobiltelefoner, till surfplattor, datorer, routrar, IT- och nätverksutrustning och alla slags tillbehör. Dessutom erbjuder vi även specialutrustning för GPS och mobila skrivare. Det mesta i hårdvaruväg, helt enkelt.
Läs mer

Skräddarsydda lösningar

Våra lösningar är alltid skräddarsydda efter ditt företags behov och förutsättningar. Efter samtal, när vi vet förutsättningarna, återkommer vi med en offert. Därefter tar Dital tillsammans med Telia fram ett konkurrenskraftigt ramavtal som täcker in behoven och erbjuder rätt tjänster.
Kontakta oss

Service & support

När du gör affär med oss får du alltid en personlig kontakt du kan vända dig till om du har frågor eller funderingar kring nuvarande eller framtida avtal. Vi har även en egen kundtjänst för att kunna ge dig en bredare och snabbare support.
Läs mer

Kontakta oss!

0480-36 36 11
E-mail: info@dital.se
Besöksadress: Västra Sjögatan 13, Kalmar

Vill du se var vi har täckning? Titta på Telias täckningskarta:
https://www.telia.se/privat/support/tackningskartor

Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.