Marknadens bästa tjänster till marknadens bästa pris

Vi ger både små och lite större företag tillgång till de absolut bästa tjänsterna inom allt från mobiltelefoni till bredband. Tjänster som är smidiga att använda och fungerar som utlovat. Här är vårt val av samarbetspartner en viktig del. Vi väljer alltid Telias tjänster. Telia är nämligen mobiloperatören med längst erfarenhet av att leverera mobila och fasta kommunikationstjänster. Telias täckning är också oslagbar och företaget vinner år efter år utmärkelser för det stabila nätet och sina för nöjda kunder.

Mobiltelefoni med obegränsat antal samtal

Vi har ett brett urval av mobiltelefoni-tjänster. Oavsett vad du väljer så ingår det alltid obegränsat antal samtal inom Sverige och EU. Surfmängden anpassar vi efter företagets behov där ni bara betalar för det ni behöver använda.
Läs mer

Mobilt bredband som fungerar överallt

Det ska kvitta om du sitter på kontoret eller är på resande fot. Vi erbjuder ett mobilt bredband som fungerar i hela landet och låter dig jobba precis där du vill.
Läs mer

Molnbaserade televäxlar anpassade efter dina unika behov

Telias cloud-baserade växellösning fungerar oavsett om ni är två anställda eller hundra. Tjänsten är smidig, bärbar och enkel att konfigurera. Telias Touch Point-växel är den nya tidens växel där priset är anpassat efter antalet användare och tjänsten skalbar för att passa olika behov.
Läs mer

Fast bredband där du bara betalar för det du behöver

En fast bredbandsuppkoppling är fortfarande det stabilaste alternativet för de flesta företag. Hastigheten anpassas efter ditt behov och antalet uppkopplade medarbetare. Ni betalar aldrig för något ni inte behöver och du kan även teckna avtal där support ingår. Dessutom kan vi ordna så att en tekniker som hjälper till med installationen.
Läs mer

Smart hårdvara som täcker in alla tänkbara IT-lösningar

Vi förser ditt företag med mobiltelefoni, alla slags tillbehör, surfplattor, routers, datorer och annan IT-utrustning. Vi kan hjälpa till med det mesta i hårdvaruväg och erbjuder även specialutrustning för GPS och mobila skrivare.
Läs mer

Skräddarsydda lösningar där vi alltid lyssnar på dig

Våra lösningar är alltid skräddarsydda efter ditt företags behov och förutsättningar. Efter ett samtal och en diskussion återkommer vi med en offert. Sedan tar Dital tillsammans med Telia fram ett konkurrenskraftigt ramavtal som täcker in behoven och erbjuder rätt tjänster.
Kontakta oss

Service & Support

När du gör affär med oss får du alltid en personlig kontakt du kan vända dig till om du har frågor eller funderingar kring nuvarande eller framtida avtal. Vi har även en egen kundtjänst för att kunna ge dig en bredare och snabbare support.
Läs mer