Smartare företagslösningar sedan 2009

Dital är specialiserade på mobil kommunikation och företagstjänster inom telefoni och bredband. Vi har lång erfarenhet och tar fram lösningar och tjänster som passar just ditt företag. Sedan 2009 har vi sett till att våra företagskunder har haft den bästa tekniken och kunnat fokusera på kärnverksamheten och att tjäna pengar. Våra erbjudanden och priser skräddarsys alltid efter dig som kund och tillsammans med operatören. Vi tar fram det mest konkurrenskraftiga priset och erbjuder beprövade tjänster som fungerar. Vi är själva företagare i grunden och vet hur viktigt det är med enkla och ärliga tjänster.

Ivor Dina

Grundare och delägare av Dital. Har varit med sedan starten och arbetar idag med ekonomi och utveckling. Brinner för ny teknik, nya kunder och Crossfit.

Skicka epost till ivor.dina@dital.se

Dino Kadic

Grundare och delägare av Dital. Har varit en del av verksamheten sedan starten. Huvudansvarig för försäljningen i Kalmar. Älskar försäljning, nöjda kunder och god mat.

Skicka epost till dino.kadic@dital.se

Fredrik Svensson

Produktansvarig. Ansvarar även för kundtjänst. Arbetat på Dital sedan 2010. Älskar försäljning, hårdrock och tv-spel.

Skicka epost till fredrik.svensson@dital.se

Daniel Anrep-Nordin

Registrering & Kvalitetsansvarig. Daniel älskar att laga mat och träna thai-boxning, hör av dig om du vill gå en match :)

Skicka epost till daniel.anrep-nordin@dital.se

Vår historia

Dital startade 2009 med målet att erbjuda mobila och fasta kommunikationstjänster till företag. Ägarna arbetade då redan i branschen och såg ett enormt behov av skräddarsydda lösningar för små till medelstora företag. Dital ville ta det absolut bästa från storbolagstjänster och erbjuda det till lite mindre bolag. Det är fortfarande det vi sysslar med idag.

Vi har med tiden vuxit från 5 till 20 anställda. Majoriteten jobbar med försäljning och support. Vi har även ekonomi- och logistikavdelningar som arbetar med administrationen och ser till att kunderna får rätt produkt i rätt tid. Den personliga kontakten och servicen är otroligt viktig för oss, klyschigt men helt sant i vårt fall. 

Vi samarbetar med Telia

Sedan 2013 har vi haft ett klockrent samarbete med Telia. Vi tycker mycket om deras seriösa organisation, pålitliga produkter och att de alltid levererar vad de lovat. Telia står för kvalitet, trygghet och bra täckning. Dital är en pålitlig partner. Blir du kund hos oss behöver du aldrig tänka på att uppdatera telefonin eller bredbandet. Vi kontaktar dig när en ny tjänst har lanserats eller priserna ändras och hjälper dig med pappersarbetet och finns där för frågor och support.

Hör av dig!

Hur du vill bli kontaktad är alltid upp till dig. Vi kan hålla kontakten över telefon, e-mail eller genom personliga möten på kontoret. Vi skapar gärna en mänsklig kontakt och ses mellan fyra ögon. Samtidigt är vi noga med att lyssna in dig och ditt företags behov och värdesätter en personlig kontakt även i en digital värld. Vi finns i Kalmar, har du vägarna förbi så är du alltid varmt välkommen till Västra Sjögatan 13!