Smartare företagslösningar sedan 2009

Vi på Dital är specialiserade på mobil kommunikation och företagstjänster inom telefoni och bredband. Sedan 2009 har vi tagit fram lösningar och tjänster skräddarsydda efter våra kunders behov och försett dem med den bästa tekniken, så att de i sin tur har kunnat fokusera på kärnverksamheten. Våra erbjudanden och priser skräddarsys alltid efter dig som kund och tillsammans med operatören. Vi tar fram det mest konkurrenskraftiga priset och erbjuder beprövade tjänster som fungerar. Vi är trots allt själva företagare i grunden och vet hur viktigt det är med enkla och trygga tjänster samt pålitlig och personlig service.

Våra medarbetare

Brinner för tävling och träning med min häst. Jag vill alltid göra mitt allra bästa!

Amanda

Företagsrådgivare

Enkel, smidig och effektiv.

Amjad

Företagsrådgivare

Gillar att läsa och resa och är besatt av släktforskning samt historia.

Arlinda

Fältsäljare
arlinda.dervishaj@dital.se

Älskar kaniner, laga mat och att alltid uppnå mina mål.

Arta

Företagsrådgivare

Älskar mat, öl och sport.

Dino

Grundare och delägare
dino.kadic@dital.se

Älskar att resa och brinner för goda kundrelationer.

Ebba

Företagsrådgivare

Tvåbarnspappa som har lätt att kommunicera och är en glad och social person.

Erdonit

Företagsrådgivare

Pappa till fyra katter. Gillar hårdrock och att lära sig nya saker, gärna i kombination!

Fredrik

Produktansvarig
fredrik.svensson@dital.se

Nördar ner sig i det mesta! Älskar entreprenörskap, bygga verksamheter och skapa värde för anställda och kunder.

Ivor

VD och grundare
ivor@dital.se

Bokälskaren som tar cykeln varje dag till jobbet.

Marie

Försäljningschef
marie.lindstrom@dital.se

Brinner för försäljning och adrenalinkickar.

Nadia

Företagsrådgivare

Älskar att spela padel. Gillar att jobba och äter hamburgare varje dag :)

Samer

Företagsrådgivare

Vi samarbetar med Telia

Sedan 2013 har vi haft ett klockrent samarbete med Telia. Vi tycker mycket om deras seriösa organisation, pålitliga produkter och att de alltid levererar vad de lovat. Telia står för kvalitet, trygghet och bra täckning och vi på Dital är en pålitlig partner. Blir du kund hos oss behöver du aldrig tänka på att uppdatera telefonin eller bredbandet. Vi kontaktar dig när en ny tjänst har lanserats eller priserna ändras, hjälper dig med pappersarbetet och finns där för frågor och support.

Vår historia

Dital startade 2009 med målet att erbjuda företagstjänster inom telefoni och bredband, både mobila och fasta. Ägarna arbetade då redan i branschen och såg ett enormt behov av skräddarsydda lösningar för små till medelstora företag. Vi ville ta det absolut bästa från storbolagstjänster och erbjuda det till lite mindre bolag. Det är fortfarande det vi sysslar med idag.

Med tiden har vi vuxit från 5 till över 20 anställda. Majoriteten jobbar med försäljning och support, men vi har även ekonomi- och logistikavdelningar som arbetar med administrationen och ser till att kunderna får rätt produkt i rätt tid. För oss är den personliga kontakten och servicen är otroligt viktig. Klyschigt men helt sant i vårt fall. 

Hör av dig!

Hur du vill bli kontaktad är alltid upp till dig! Vi kan hålla kontakten över telefon, e-mail eller personliga möten. Vi är alltid noga med att lyssna in dig och ditt företags behov och värdesätter en personlig kontakt även i en digital värld. Vi finns i Kalmar - har du vägarna förbi så är du alltid varmt välkommen till Västra Sjögatan 13!
Kontakta oss!