Smart hårdvara till ditt företag

Kontakta oss för mer information

Smart hårdvara för alla tänkbara IT-lösningar

Vi kan förse ditt företag med allt från mobiltelefoner, till surfplattor, datorer, routrar, IT- och nätverksutrustning och alla slags tillbehör. Dessutom erbjuder vi även specialutrustning för GPS och mobila skrivare. Det mesta i hårdvaruväg, helt enkelt.

Vi på Dital erbjuder

iPhone Smartphones
Android Smartphones
Surfplattor Apple och Android
Smarta klockor
GPS & tillbehör
Fordonsnavigation
Stationära & bärbara datorer
Nätverksutrustning
Skrivare
Tillbehör till allt ovanstående

Vi utrustar – du fokuserar på affärerna

Vill du göra annat än att tänka på hårdvara och utrustning? Dital hjälper dig att utrusta kontoret med allting som behövs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på ett optimalt sätt, och finns alltid tillgängliga om problem uppstår eller du har några frågor.

Personlig service & support

När du gör affär med oss får du alltid en personlig kontakt du kan vända dig till om du har frågor eller funderingar kring nuvarande eller framtida avtal och tjänster. Vi har även en egen kundtjänst för att kunna ge dig bredare och snabbare support och personlig tekniker.

Dital – Smartare företagslösningar sedan 2009

När vi startade 2009 såg vi ett stort behov av skräddarsydda lösningar för små till medelstora bolag. Vi ville ta det absolut bästa från storbolagstjänster och erbjuda det till lite mindre bolag. Det är i grund och botten fortfarande det vi sysslar med idag.

Vi har med tiden vuxit från 5 till 26 anställda, placerade i Kalmar och Karlskrona, och har sedan 2013 ett samarbete med Telia som vi är stolta över. Det har gjort att vi alltid kan leverera och garantera kvalitet, trygghet och bra kunder till våra kunder.

Noll krångel med Dital, helt enkelt.

Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.