Mobilabonnemang

Kontakta oss för en offert

Alltid tillgänglig med Sveriges bästa nät

Vi är återförsäljare till Telia vilket innebär att våra kunder får tillgång till Telias nät, som är bäst i test enligt oberoende mätföretag. Det gör att vi kan erbjuda frihet för era medarbetare att arbeta där de vill, oavsett var de befinner sig. Noll krångel, helt enkelt.

Skräddarsydda företagsabonnemang – alltid fria samtal, sms och mms

Vi har ett brett urval av mobiltelefonitjänster, men oavsett vad du väljer ingår det alltid obegränsat antal sms, mms och samtal inom Sverige och EU. Våra abonnemang är också 5G-redo och surfmängden anpassar vi efter företagets behov, där ni bara betalar för det ni behöver använda. Våra lösningar är nämligen alltid skräddarsydda efter ditt företags behov och förutsättningar, där vi efter samtal och diskussion tar fram en offert. Därefter tar vi tillsammans med Telia fram ett konkurrenskraftigt avtal som täcker in behoven och erbjuder rätt tjänster.

Vi erbjuder: Telia Jobbmobil Obegränsat Plus, Telia Jobbmobil Obegränsat, Telia Jobbmobil 50G och Telia Jobbmobil 10GB.

Vad erbjuder ni för telefonitjänster?

Vi erbjuder Telia Jobbmobil Obegränsat Plus, Telia Jobbmobil Obegränsat, Telia Jobbmobil 50G och Telia Jobbmobil 10GB.

Vad erbjuder ni för övriga tjänster?

Microsoft 365, personlig tekniker och finansieringslösning.

Vad får jag för support hos Dital?

Som kund hos Dital får du direktkontakt med dina egna säljare, en egen kundtjänst för bredare och snabbare support, en lokal kontakt och support i Kalmar och Karlskrona och tillgång till Telias kundtjänst och support.

Personlig service & support

När du gör affär med oss får du alltid en personlig kontakt du kan vända dig till om du har frågor eller funderingar kring nuvarande eller framtida avtal och tjänster. Vi har även en egen kundtjänst för att kunna ge dig bredare och snabbare support, och personlig tekniker tillgänglig. Självklart erbjuder vi också finansieringslösningar.

Mobiltelefoner till era anställda?

Vi erbjuder en mängd hårdvara, bland annat mobiltelefoner – iPhone smartphones och Android smartphones. Det gör att ni inte behöver vända er till flera leverantörer, utan kan få allt på ert ställe. Behöver ni annan hårdvara erbjuder vi allt från skrivare, navigation, surfplattor och nätverksutrustning. Det kan ni läsa mer om här!

Dital – Smartare företagslösningar sedan 2009

När vi startade 2009 såg vi ett stort behov av skräddarsydda lösningar för små till medelstora bolag. Vi ville ta det absolut bästa från storbolagstjänster och erbjuda det till lite mindre bolag. Det är i grund och botten fortfarande det vi sysslar med idag.

Vi har med tiden vuxit från 5 till 26 anställda, placerade i Kalmar och Karlskrona, och har sedan 2013 ett samarbete med Telia som vi är stolta över. Det har gjort att vi alltid kan leverera och garantera kvalitet, trygghet och bra kunder till våra kunder.

Noll krångel med Dital, helt enkelt.

Kontakta kundtjänst

0480-36 36 11
E-Mail: info@dital.se
Besöksadress: Västra Sjögatan 13

Vill du se var vi har täckning? Titta på Telias täckningskarta:
https://www.telia.se/privat/support/tackningskartor

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.