Mobila växlar för företag

Mobila växlar? Kontakta oss för en offert

Molnbaserad televäxel anpassad efter ert behov

Vi erbjuder Telias cloud-baserade växellösning, Telia Touchpoint, som fungerar lika bra oavsett om ni är två eller hundra anställda. Priset anpassas efter antalet användare och tjänsten är skalbar för att passa olika behov. Det finns en uppsjö av tilläggsfunktioner för optimal hantering av era inkommande samtal, men vi skräddarsyr det alltid efter era önskemål och ni betalar endast för det ni är i behov av.

Personlig service & support för ditt företag

När du gör affär med oss får du alltid en personlig kontakt du kan vända dig till om du har frågor eller funderingar kring nuvarande eller framtida avtal och tjänster. Du har tillgång till Telias kundtjänst men vi har även en egen kundtjänst för att kunna ge dig snabbare support samt personlig tekniker och finansieringslösning.

Vad erbjuder ni för växellösning?

Vi erbjuder Telias cloud-baserade växellösning, Telia Touchpoint, som fungerar lika bra oavsett om ni är två eller hundra anställda. Priset anpassas efter antalet användare och tjänsten är skalbar för att passa olika behov.

Vad har ni för övriga tjänster?

Microsoft 365, personlig tekniker och finansieringslösning.

Vad får jag för support hos Dital?

Som kund hos Dital får du direktkontakt med dina egna säljare, en egen kundtjänst för bredare och snabbare support, en lokal kontakt och support i Kalmar och Karlskrona och tillgång till Telias kundtjänst och support.

Smidig, bärbar och enkel att konfigurera

Tjänsten är smidig, bärbar och enkel att konfigurera – precis som det ska vara, och det ingår en molnbaserad app som är enkel att både förstå och använda. En lättanvänd växel med avancerade lösningar helt enkelt, tillgänglig oavsett var du befinner dig.

Missa aldrig ett viktigt samtal

Som företagare vet vi vikten av att vara tillgänglig, oavsett var man befinner sig. Med Telia Touchpoint erbjuder vi inte bara kvalitet, trygghet och flexibilitet – utan också möjligheten att vara sammankopplad med kollegor, i hela världen, och styra din växel direkt från mobilen. Håll koll, oavsett om du är på kontoret eller på språng.

Smart hårdvara som täcker in alla tänkbara IT-lösningar

Vi erbjuder en mängd hårdvara, och kan förse ditt företag med bland annat mobiltelefoni, datorer, routers och annan IT och nätverksutrustning. Vi kan utrusta ett kontor med allting som behövs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på ett optimalt sätt och gör att ni inte behöver vända er till flera leverantörer, utan kan få allt på ett ställe. Läs mer här!

Dital – Smartare företagslösningar sedan 2009

När vi startade 2009 såg vi ett stort behov av skräddarsydda lösningar för små till medelstora bolag. Vi ville ta det absolut bästa från storbolagstjänster och erbjuda det till lite mindre bolag. Det är i grund och botten fortfarande det vi sysslar med idag.

Vi har med tiden vuxit från 5 till 26 anställda, placerade i Kalmar och Karlskrona, och har sedan 2013 ett samarbete med Telia som vi är stolta över. Det har gjort att vi alltid kan leverera och garantera kvalitet, trygghet och bra kunder till våra kunder.

Noll krångel med Dital, helt enkelt.

Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.