Bredband till ditt företag

Bredband till företag kan ibland kännas som en djungel. Vi guidar dig till rätt lösning för just er, med Telias starka bredbandsnät bakom oss och alltid personlig service.

Kontakta oss för en offert

Fast, mobilt eller fiber – alltid med Telias bredbandsnät

Vi tycker att det ska kvitta om du sitter på kontoret eller är på resande fot – du och dina anställda ska fortfarande ha bästa möjliga stabilitet, säkerhet och hastighet utefter dina förutsättningar.

Med vårt breda erbjudande och Telias bredbandsnät i ryggen kan vi göra just det. Vi erbjuder fast bredband, mobilt bredband och fiber – och vi tar alltid fram ett erbjudande anpassat efter ert företags behov.

Personlig service & support för ditt företag

När du gör affär med oss får du alltid en personlig kontakt du kan vända dig till om du har frågor eller funderingar kring nuvarande eller framtida avtal och tjänster. Du har tillgång till Telias kundtjänst men vi har även en egen kundtjänst för att kunna ge dig snabbare support samt personlig tekniker och finansieringslösning.

Vilka bredbandslösningar erbjuder ni?

Vi erbjuder fast bredband, mobilt bredband och fiber. Hos oss har du alltid Sverige bästa möjliga stabilitet, säkerhet och hastighet via Telias bredbandsnät och personlig service & support för ditt företag.

Vad har ni för övriga tjänster?

Microsoft 365, personlig tekniker och finansieringslösning.

Vad får jag för support hos Dital?

Som kund hos Dital får du direktkontakt med dina egna säljare, en egen kundtjänst för bredare och snabbare support, en lokal kontakt och support i Kalmar och Karlskrona och tillgång till Telias kundtjänst och support.

Smart hårdvara som täcker in alla tänkbara IT-lösningar

Vi erbjuder en mängd hårdvara, och kan förse ditt företag med bland annat mobiltelefoni, datorer, routers och annan IT och nätverksutrustning. Vi kan utrusta ett kontor med allting som behövs för att ni ska kunna bedriva er verksamhet på ett optimalt sätt och gör att ni inte behöver vända er till flera leverantörer, utan kan få allt på ett ställe. Läs mer här!

Dital – Smartare företagslösningar sedan 2009

När vi startade 2009 såg vi ett stort behov av skräddarsydda lösningar för små till medelstora bolag. Vi ville ta det absolut bästa från storbolagstjänster och erbjuda det till lite mindre bolag. Det är i grund och botten fortfarande det vi sysslar med idag.

Vi har med tiden vuxit från 5 till 26 anställda, placerade i Kalmar och Karlskrona, och har sedan 2013 ett samarbete med Telia som vi är stolta över. Det har gjort att vi alltid kan leverera och garantera kvalitet, trygghet och bra kunder till våra kunder.

Noll krångel med Dital, helt enkelt.

Vill du ha en okrångligare arbetsvardag?

 

Ring: 0480-36 36 11
Maila: info@dital.se
Besök oss: Västra Sjögatan 13, Kalmar

Nyfiken på mer om oss? Kika här!

Kontaktformulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.