Du skulle trivas hos oss på Dital!

Vi är idag ett team på 15 personer. Vi sitter i centrala Kalmar nära både kommunikationer och lunchställen. Vi jobbar mest med försäljning, men även ekonomi, logistik, kundtjänst och administration. Vårt mål är att växa stadigt – öka försäljningen samtidigt som vi behåller kvalitet och vår vision. Dital strävar att ha en jämn könsfördelning och vill anställa människor från olika bakgrunder. Vi tror på alla människors lika värde och här får alla en möjlighet att utvecklas.

Vi erbjuder en trygg arbetsmiljö med villkor som motsvarar kollektivavtal. Vi har även alla försäkringar så som ITP, sjukförsäkring, TGL, TFA och tjänstepension. Våra lönemodeller anpassas efter våra anställdas önskemål. Vi har en trygg grundlön, men även en bra och rättvis provision. Vi når våra kunder via telefon, mail och kundmöten.

Det är kul att jobba hos oss

Vi strävar efter att göra ett bra och seriöst jobb med fokus på kunden och kundupplevelsen. Samtidigt spenderar du en stor del av ditt liv på jobbet och då måste det vara rolig. Vi hittar på saker tillsammans och bygger ett team. Hos oss blir du en i gänget – du får nya vänner och trevliga arbetskamrater.

Här kan du utvecklas och utbilda dig

Vi erbjuder utbildning av produkter, inom försäljning och även framtida fortsättningsutbildningar.

Utbildning är viktig för att alla medarbetare ska ha samma förutsättningar att lyckas. Här har du alltid möjlighet att visa framfötterna och avancera. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap så är det meriterande. Vi har som mål att utveckla företaget och öppna fler kontor i fler städer. Skicka in din ansökan här!

Daniel

Den främsta anledningen till varför jag trivs så bra på Dital är helt klart den familjära känslan man får av att arbeta här. Dital bjuder hela tiden på spännande utmaningar som får en att jobba hårdare och utvecklas som person.